Ingredientes para cuatro personas:

–       1kg de rape limpio

–       200 gr. de aceitunas deshidratadas

–       caldo de jamón

 

Preparación:

Cocer durante tres horas un hueso de jamón ibérico, filtrar y reservar.

Añadir una patata cocida al caldo y triturar.

Cortar cuatro tacos de rape y brasearlos rápidamente por los dos lados, en una sartén caliente con buen difusor. Tapar y dejar reposar durante tres minutos aproximadamente.

 

Presentación:

Envolver el rape en la aceituna negra picada y servir acompañado del caldo de jamón.

 

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BRAZED ANGLER FISH:

 

Ingredients for 4 people:

–       1 kg clear angler fish

–       200 gr. dehydrated black olives.

–       ham clear soup

 

Preparation:

Cook the ham bone for 3 hours, filter and remove it.

Add a boiled potato to the ham, clear soup and blend them.

Cut the four fish pieces and braze them quickly for both sides, in a high quality pan.

Cover and let it reose for 3 minutes.

 

Presentation:

Wrap the fish in the dehydrated black olives, and serve it accompanied with hot ham clear soup.

 

 

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